Onderzoek: massaal gezakt theorie-examen CBR

”Het vernieuwde theorie-examen voor het autorijbewijs blijkt zo moeilijk te zijn dat kandidaten massaal zakken. Het derde kwartaal van 2015 wist slechts 38% met succes de test af te ronden. Een historisch dieptepunt.” – Telegraaf

Het is jullie vast niet ontgaan. Uit onderzoek van het CBR blijk dat het vernieuwd theorie-examen niet voor iedereen een succes is. In 2015 wist slechts 38% het examen met succes af te leggen. Volgens Irene Heldens van het CBR is het niet duidelijk waar het aan ligt, want de stof is inhoudelijk niks veranderd ten opzichte van jaren geleden. Alleen de manier van examineren is moderner geworden.

”Een historisch dieptepunt: nog nooit zakten zoveel kandidaten voor het theorie-examen van het autorijbewijs. Bijna twee derde zakt.” RTL- Nieuws

De oplossing van SlaagSnel

SlaagSnel Theoriecursus heeft een slagingspercentage van maar liefst 87%. Meerdere keren per week vindt er een cursus plaats in Utrecht, Rijswijk en Alkmaar. Elke keer zien wij leerlingen die het meerdere keren zelf geprobeerd hebben, maar zonder succes. Vaak hebben zij geleerd door middel van theorieboeken en saaie CD-roms, maar het wilde maar niet lukken.

Waarom lukt het bij SlaagSnel wel?

Het geheim van SlaagSnel Theoriecursus is dat wij examengericht lesgeven. Door onze unieke manier van lesgeven, stomen wij leerlingen volledig klaar voor het theorie-examen. Dit doen wij zonder saaie boeken en CD-roms, maar met handige ezelsbruggetjes. Wij leren onze cursisten de manier van examineren die het CBR toepast. De theoriecursus is niet gebaseerd op het stampen van de lesstof, maar op het uitleggen van de vragen en antwoorden. Alle instinkers worden tijdens de cursus behandeld, daarom bieden wij 100% slagingskans. Daarnaast worden ook alle vragen behandeld die niet in het boek staan! Uit ervaring van onze cursisten blijkt dat zij  zelfs informatie krijgen die niet in het boek te vinden zijn, maar die je wel moet weten voor het examen.

Wil jij één stap dichter bij je rijbewijs zijn? Meld je dan aan voor eendaagsecursus bij SlaagSnel.