Theoriecursus AlkmaarJe auto theorie haal je met de dagcursus van Slaagsnel in Alkmaar

SlaagSnel biedt de ideale oplossing voor iedereen die zijn theorie-examen wilt halen. Bij ons word je op een professionele manier begeleid richting het theorie-examen. Onze docenten zijn opgeleid om op een leuke en leerzame manier alle stof over te brengen naar de cursisten. Dit doen wij niet met saaie boeken of cd-roms, maar op een leuke manier met een powerpoint presentatie. Tijdens deze presentatie wordt een stukje theorie uitgelegd, en vervolgens wordt deze theorie behandeld door middel van soortgelijke CBR-examenvragen.

SlaagSnel is persoonlijke betrokken bij iedere cursist. Jou slagen is immers ons streven. Zo bieden wij ook mogelijkheden aan voor cursisten met dyslexie, faalangst en ADHD. Wij zijn de goedkoopste theoriecursus in de omgeving AlkmaarSlaag je door omstandigheden de eerste keer niet? Geen zorgen, bij SlaagSnel betaal je maar eenmalig cursuskosten. Daarna is de theoriecursus onbeperkt gratis.

Meld je aan voor Alkmaar!

Slaagsnel Alkmaareen top tijd gehad met Slaag snel ! De uitleg was makkelijk en alle vragen werden behandeld. Op aanraden van anderen de cursus gevolgd en in 1 x geslaagd zonder maar in mijn boek te kijken !
Dustin, Alkmaar 13-03-2017
Als je in 1x wilt slagen zou ik zeker naar slaag snel gaan! Het is een super goede maar ook leuke cursus!
Kim, Alkmaar 01-03-2017

Toppers van Alkmaar met 0 fout!

Meld je aan voor Alkmaar!