Theoriecursus DeventerJe auto theorie haal je met de dagcursus van Slaagsnel in Deventer,

SlaagSnel biedt de ideale oplossing voor iedereen die zijn theorie-examen wilt halen. Bij ons word je op een professionele manier begeleid richting het theorie-examen. Onze docenten zijn opgeleid om op een leuke en leerzame manier alle stof over te brengen naar de cursisten. Dit doen wij niet met saaie boeken of cd-roms, maar op een leuke manier met een powerpoint presentatie. Tijdens deze presentatie wordt een stukje theorie uitgelegd, en vervolgens wordt deze theorie behandeld door middel van soortgelijke CBR-examenvragen.

SlaagSnel is persoonlijke betrokken bij iedere cursist. Jou slagen is immers ons streven. Zo bieden wij ook mogelijkheden aan voor cursisten met dyslexie, faalangst en ADHD. Wij zijn de goedkoopste theoriecursus in de omgeving Deventer. Slaag je door omstandigheden de eerste keer niet? Geen zorgen, bij SlaagSnel betaal je maar eenmalig cursuskosten. Daarna is de theoriecursus onbeperkt gratis.

Meld je aan voor Deventer!

Slaagsnel DeventerWat een super ervaring heb ik vandaag meegemaakt. Een super leraar die zich helemaal stort op zijn doel en dat is ckr gelukt! Ik kan iedereen slaagsnel aanbevelen. Ik ben in 1 keer geslaagd met 3 foutjes. Ik ben 43 jaar en heb op mijn verjaardag deze ervaring mogen maken. Heel veel respect en liefde. Ga zo door en zal jullie aanprijzen bij iedereen die ik kan met veel liefde en respect.
Yuri Colpa
Echt een hele fijne cursus voor als je op een gezellige manier je theorie wilt leren!! Zeker een aanrader! Dankzij Slaagsnel heb ik eindelijk mijn theorie-examen binnen!! Bedankt voor alles!
Nesrin, Deventer 08-03-2017

Toppers van Deventer met 0 fout!

Meld je aan voor Deventer!