Theoriecursus EnschedeJe auto theorie haal je met de dagcursus van Slaagsnel in Enschede.

SlaagSnel biedt de ideale oplossing voor iedereen die zijn theorie-examen wilt halen. Bij ons word je op een professionele manier begeleid richting het theorie-examen. Onze docenten zijn opgeleid om op een leuke en leerzame manier alle stof over te brengen naar de cursisten. Dit doen wij niet met saaie boeken of cd-roms, maar op een leuke manier met een powerpoint presentatie. Tijdens deze presentatie wordt een stukje theorie uitgelegd, en vervolgens wordt deze theorie behandeld door middel van soortgelijke CBR-examenvragen.

SlaagSnel is persoonlijke betrokken bij iedere cursist. Jou slagen is immers ons streven. Zo bieden wij ook mogelijkheden aan voor cursisten met dyslexie, faalangst en ADHD. Wij zijn de goedkoopste theoriecursus in de omgeving EnschedeSlaag je door omstandigheden de eerste keer niet? Geen zorgen, bij SlaagSnel betaal je maar eenmalig cursuskosten. Daarna is de theoriecursus onbeperkt gratis.

Meld je aan voor Enschede!


Wat een super ervaring heb ik vandaag meegemaakt. Een super leraar die zich helemaal stort op zijn doel en dat is ckr gelukt! Ik kan iedereen slaagsnel aanbevelen. Ik ben in 1 keer geslaagd met 3 foutjes. Ik ben 43 jaar en heb op mijn verjaardag deze ervaring mogen maken. Heel veel respect en liefde. Ga zo door en zal jullie aanprijzen bij iedereen die ik kan met veel liefde en respect.
Yuri Colpa
In 1 woord fantastisch. Je wordt vriendelijk ontvangen en goed begeleid.Er heerst een ontspannen en informele sfeer waarin jij als persoon centraal staat. Daarnaast zijn ze erg goed bereikbaar voor vragen of het opvragen van informatie. Tijdens de cursus werd er aandacht geschonken aan alle belangrijke aspecten om de autotheorie te halen. Geen vraag is te veel en er wordt ook echt de tijd voor je genomen. Ik ben zeer tevreden!
Hannane

Toppers van Enschede met 0 fout!

Meld je aan voor Enschede!