Theoriecursus UtrechtJe auto theorie haal je met de dagcursus van Slaagsnel in Utrecht.

SlaagSnel biedt de ideale oplossing voor iedereen die zijn theorie-examen wilt halen. Bij ons word je op een professionele manier begeleid richting het theorie-examen. Onze docenten zijn opgeleid om op een leuke en leerzame manier alle stof over te brengen naar de cursisten. Dit doen wij niet met saaie boeken of cd-roms, maar op een leuke manier met een powerpoint presentatie. Tijdens deze presentatie wordt een stukje theorie uitgelegd, en vervolgens wordt deze theorie behandeld door middel van soortgelijke CBR-examenvragen.

SlaagSnel is persoonlijke betrokken bij iedere cursist. Jou slagen is immers ons streven. Zo bieden wij ook mogelijkheden aan voor cursisten met dyslexie, faalangst en ADHD. Wij zijn de goedkoopste theoriecursus in de omgeving Utrecht. Slaag je door omstandigheden de eerste keer niet? Geen zorgen, bij SlaagSnel betaal je maar eenmalig cursuskosten. Daarna is de theoriecursus onbeperkt gratis.

Meld je aan voor Utrecht!

Slaagsnel UtrechtDankzij slaagsnel heb ik vandaag met een Smile het CBR kunnen verlaten. Er word goed uitgelegd en alles word letterlijk in je hoofd gestampt.. ik ga jullie zeker aanraden bij familie, kennissen en vrienden.. dankjulliewel voor jullie goede uitleg❤????
Jamila, Utrecht 06-03-2017
Echt een top cursus was het !!
Direct geslaagd !! Volg te eerst cursus eerst bij iemand anders helaas geen resultaat behaald daar maar bij slaagsnel wauw geweldig in een keer geslaagd ???? Echt top gewoon echt een aanrader !!
Soukaina, Utrecht 07-02-2017

Toppers van Utrecht met 0 fout!

Meld je aan voor Utrecht!