THEORIECURSUS IN 1 DAG

SlaagSnel biedt jou de ideal oplossing om in op een leuke en leerzame manier te slagen voor je theorie. Al meer dan 7.000 tevreden cursisten waren je voor! Door onze professionele begeleiding en examengericht les, word je volledig voorbereid voor het theorie-examen. Dit doen wij allemaal zonder saaie boeken en cd-roms, maar met een gemakkelijke uitleg die voor iedereen te begrijpen is. Daarnaast geven wij veel handige tips waardoor je de regels beter onthoudt, en kan toepassing in praktijk.

Wij zorgen ervoor dat jij aan het einde van de theoriecursus vol vertrouwen aan jouw theorie-examen kan beginnen. Met het hoogste slagingspercentage,van meer dan 90%, kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij altijd up to date zijn, waardoor zakken geen optie is. Slaag je onverhoopt door omstandigheden niet in één keer? Wees dan niet getreurd! Wij zijn namelijke de enige theorieschool die jou cursusgarantie biedt, waarbij je maar eenmalige cursuskosten betaalt. Daarna is de theoriecursus onbeperkt gratis. Zo ben je na aanmelding verzekerd dat ook jij je theorie-examen bij ons haalt. Wij zullen iedereen, net zolang motiveren en begeleiden tot zij de eindstreep behaald hebben, namelijk het theoriecertificaat. Maar onthoudt, 9 van de 10 keer sta jij dezelfde dag buiten met je theoriecertificaat op zak.

DE THEORIECURSUS

Wanneer je een datum gekozen hebt en wij deze datum hebben bevestigd, hoef je verder niks meer te doen. Wij reserveren voor jou het theorie-examen bij het CBR op de door jou gekozen datum. De theoriecursus start in Deventer en Enschede om 08:00 uur. In Alkmaar en Utrecht start de cursus om 07:00 uur. Zorg dat je goed uitgerust 15 minuten van te voren aanwezig bent, een geldig legitimatiebewijs bij je hebt en een goed humeur meeneemt dan doet ons opgeleide docententeam de rest.

De door ons ontworpen theoriecursus is niet gebaseerd op het stampen van de lesstof, maar op het uitleggen van de verkeersregels. Deze stof wordt je aangeleerd door middel van een powerpoint waarbij we een stukje uitleg geven, die we vervolgens behandelen door veel met de vragen te oefenen. Door deze unieke manier van lesgeven zorgen wij dat je op een makkelijke en leuke manier kennis maakt met de stof, wat resulteert in het behalen van je theoriecertificaat. Tijdens de les heb je alle mogelijkheid om vragen te stellen en wij zullen het dan uitleggen tot dat iedereen het begrijpt.
Tijdens het CBR-examen zijn er namelijk vragen waar meerdere antwoorden juist zijn. Tijdens de cursus behandelen wij deze vragen en leggen wij uit welk antwoord juist is en het belangrijkste: waarom dit antwoord juist is.

Eerstvolgende cursusdata

Locatie Datum Beschikbaar
    Alkmaar
 • Ma 28 okt
 • Di 12 nov
 • Di 19 nov
 • Di 26 nov
 • Latere data
aanmelden
aanmelden
aanmelden
aanmelden
Klik hier
    Utrecht
 • Wo 6 nov
 • Ma 18 nov
 • Di 3 dec
 • Wo 18 dec
 • Latere data
aanmelden
aanmelden
aanmelden
aanmelden
Klik hier

Auto Theorie-examen

Tijdens de cursus zullen wij alle onderwerpen behandelen die je tijdens het theorie-examen krijgt.

Het auto theorie-examen bestaat namelijk uit twee onderdelen:

 1. Gevaarherkenning: dit zijn 25 vragen die je binnen 8 seconden moet beantwoorden. Je krijgt verschillende verkeerssituaties te zien, waarbij je voor de keuze staat om te remmen, het gas lost te laten of niets te doen.
 2. Verkeersregels en verkeersinzicht: dit zijn 30 vragen die je binnen 10-15 seconde moet beantwoorden.

Motor Theorie-examen

Het motor theorie-examen bestaat uit 50 vragen en je moet 44 vragen of meer goed hebben. Het examen toetst je kennis van de verkeersregels. Natuurlijk komen ook verkeersinzicht, verantwoord rijgedrag, milieu en voertuigtechniek aan bod. Deze onderwerpen zullen wij tijdens de cursus allemaal uitgebreid behandelen en mee oefenen.

WAAROM SLAAGSNEL

Wat SlaagSnel onderscheidt van andere

 • SlaagSnel geeft examengericht les door middel van het oefenen met vragen. De lessen worden vaak als leerzaam en gezellig ervaren.
 • SlaagSnel biedt je de mogelijkheid om individueel de cursus te volgen indien je faalangst, ADHD of dyslectie hebt.
 • SlaagSnel is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en zorgt voor vervoer naar het CBR indien nodig.
 • Slaagsnel geeft garantie dat als je niet slaagt, je onbeperkt de cursus gratis mag volgen.
 • SlaagSnel adviseert een ieder over welk examen bij je past. Twijfel je welk examen je moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op.

WERKWIJZE CBR

Nadat je je hebt aangemeld via de website, hoef je verder niks meer te doen. Wij reserveren voor jou een examen bij het CBR. Heb jij je altijd al afgevraagd wat de werkwijze van het CBR is? Bekijk dan nu het demonstratie filmpje om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het theorie-examen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

EXTRA INFORMATIE

Voor deelname aan het examen is het van belang dat je beschikt over een wettelijke toegestaan geldig identiteitsbewijs. Als je hier niet over beschikt kan je niet deelnemen aan het CBR examen.

VRAGEN? STEL ZE GERUST!

Of vul het contactformulier in