Het begintijdstip van de cursus is per locatie verschillend. Zorg dat je altijd ongeveer 15 minuten van te voren aanwezig bent bij de cursus, zodat wij op tijd de les kunnen starten. Tijdens de cursus zijn er ook korte pauzes waar wij zullen zorgen voor iets te drinken en een versnapering. Hieronder kun je per locatie zien hoe laat de les begint.

  • Alkmaar: vanaf 2018 07:00 uur begint de cursus

  • Deventer: 08:00 uur begint de cursus

  • Enschede: 08:00 begint de cursus

  • Utrecht: 07:00 uur begint de cursus.

Alle locaties worden vlakbij het CBR verzorgd. Deze zijn ook zeer makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.  Na aanmelding zullen wij je aanmelding bevestiging en het exacte adres toesturen. Daarnaast is er een routebeschrijving in de mail toegevoegd, hoe je het makkelijkst naar de locatie kan komen.
Onze theoriecursus is zodanig in elkaar gezet dat alle informatie behandeld wordt wat moet weten om te slagen voor je theorie-examen. Het is dus niet nodig om een geheel boek te leren of uitgebreid te leren vooraf de cursus. Natuurlijk is alle kennis die je hebt voor deelname aan de cursus mooi meegenomen. Zo zal je tijdens de cursus makkelijker de uitgelegde stof begrijpen en onthouden.

Daarnaast sturen wij in de bevestigingsmail ook digitale leerstof toe. Wij adviseren cursisten om dit door te nemen, maar het is niet verplicht. Alle stof wordt tijdens de cursus ook behandeld, maar een voorsprong hebben is mooi meegenomen!

De eendaags theoriecursus bedraagt €125 inclusief theorie-examen en cursusgarantie. Dit kun je vooraf gemakkelijk met IDEAL betalen of contant de dag zelf. Aan het einde van inschrijfformulier kun je kiezen uit beide opties.
Bij de eendaags theoriecursus inclusief theorie-examen vind het theorie-examen direct na de cursus plaats. Je komt dus in de ochtend bij ons op de locatie de les volgen en oefenen met de stof. Na de les zullen we gezamenlijk lopen naar het CBR, waar je het theorie-examen maakt.

Indien je je aanmeld voor de theoriecursus inclusief theorie-examen (€125), reserveren wij het theorie-examen bij het CBR. Dit doen wij aan de hand van de gegevens die je hebt ingevuld op het inschrijfformulier. Je hoeft dus niet zelf een theorie-examen te reserveren.

Indien je al zelf een theorie-examen hebt gereserveerd is het ook mogelijk om je enkel aan te melden voor de theorieles. De kosten hiervan zijn €89.

Wij bieden onze cursisten cursusgarantie aan. Dat houdt in dat je eenmalig voor de theorieles betaald en daarna onbeperkt de theorieles mag volgen zonder dat hier extra leskosten aan verbonden zijn. Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden:

  1. Cursusgarantie is 1 jaar geldig na eerste aanmelding
  2. Indien je gezakt bent mag je vooraf je nieuw gereserveerde theorie-examen meerdere lessen bijwonen. Echter dient er wel altijd een reservering geplaatst te zijn, anders is het niet mogelijk om de les bij te wonen.
Bij SlaagSnel heb je 1 jaar lang cursusgarantie. Mocht het zo zijn dat je de eerste keer niet slaagt voor het theorie-examen, kun je binnen het jaar twee dingen doen:

  1. Je kan met DigiD via mijn.cbr.nl een theorie-examen reserveren voor €31,25. Je mag voor je theorie-examen dan bij ons gratis de les volgen. Dit mag ook meerdere keren, indien je daar behoefte aan hebt.
  2. Je reserveert via ons een theorie-examen voor €50. Ook dan mag je meerdere keren voor je theorie-examen bij ons gratis de les volgen. Daar zitten geen extra kosten aan verbonden.
De theoriecursus is zeker te doen voor mensen met faalangst, dyslexie of ADD. Wij adviseren wel om de tweedaags theoriecursus te volgen, als je echt moeite hebt om snel informatie op te pakken.

Het CBR biedt ook theorie-examens aan met extra tijd en geluid. Onze ervaring is dat cursisten met dyslexie en faalangst deze als prettiger ervaren. Deze examens moeten wij apart reserveren, en kunnen enkel op aanvraag worden gereserveerd! Indien je hier meer informatie over wilt, adviseren wij je om tijdens werkuren telefonisch contact op te nemen met 030-227 14 35

Onze ervaring leert dat als iemand de Nederlandse taal goed beheerst en de cursist goed oplet tijdens de theorieles, hij dezelfde dag slaagt voor zijn theorie. Echter kunnen wij niemand garanderen dat hij slaagt voor het examen, omdat wij je niet kunnen bijstaan tijdens het maken van het examen. Wat wij wel kunnen doen is je optimaal voorbereiden voor het theorie-examen.